Akatemian alku

14 elokuu 2013
Comments 0
Category Yleinen
14 elokuun 2013, Comments 0

Kamppailuakatemian idea on luoda kattava tarjotin eri kamppailulajien perus- ja jatkokursseja. Akatemiassa huomiota on kiinnitetty erityisesti käyttäjälähtöiseen tuotevalikoimaan jossa saman katon alla, yhdellä kurssimaksulla harrastaja voi kokeilla kaikkia lajeja. Kurssikokemuksien jälkeen ihmiset voivat helposti valita itsellen soveltuvimman lajin tai mahdollisesti myös päätyä treenaamaan useampaa lajia yhtä aikaa.

Määrätietoisesti harrastaville kamppailuakatemia tarjoaa samaan pakettiin myös G42 kuntosalipalvelut. Useita lajeja harjoittelemalla voit oppia paljon uutta kamppailutaidoista ja mikä parasta, pysyt huomaamattakin hyvässä kunnossa. Akatemian monipuolinen kurssitarjotin siis edesauttaa lajeissa kehittymistä, helpottaa lajivalinnoissa ja mahdollistaa entistä monimuotoisempaa harjoittelua hyvän kunnon ja terveyden saavuttamiseksi.

Kamppailuakatemia tulee luomaan monipuolisen mahdollisuuden niin perinteiseen budolaji tyyppiseen treenaamiseen, kuin samalla todella nykyaikaiseen ja erittäin tehokkaaseen tapaan pitää omasta kunnosta huolta. Kamppailuakatemian ydinohjaajilla on yhteensä noin sata vuotta aktiivista taustaa kamppailulajeista joten voidaan sanoa että osaamista ja kokemusta on paljon annettavaksi ja jaettavaksi motivoituneille treenaajille kuntoliikunnan, aseettoman ja aseellisen kamppailun taidoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + eleven =